Vorbitori

BloggingTM > Vorbitori

speaker
Andreea Petrica
Marketing Consultant, EBIG

Cu o experienta in comunicare si marketing de 7 ani, dintre care ultimii 3 in agentia EBIG, Andreea se ocupa de tot ce tine de branding si strategie de marketing pentru business-uri locale si nationale, cu accent deosebit pe campanii inbound, activari in Social Media si/sau evenimente offline. Crede cu tarie ca brandurile au nevoie de o poveste si ca nu ii poti cere clientului sa te cumpere pana nu ii oferi, mai intai, experiente pe care sa le tina minte.

speaker
Amalia Gaiță
Visual artist. Musician.

Specializata in fotografie fashion si conceptuala, fondator la Amalia Gaita & The Band, Amalia Gaiță este genul de om care gaseste frumosul in orice.

speaker
Alexandra Giula
Founder at NU Inseamna NU, Blogger

Alexandra lucrează în cadrul 648 Group ca Project Manager şi are o experienţă de peste 5 ani de zile în Management de Proiecte de software şi online. Conduce de 3,5 ani alături de soţul ei un start-up care construieşte şi gestionează site-uri şi bloguri. Sunt orientaţi spre WordPress. Din 2015 a iniţiat şi speră să dezvolte Nu înseamnă Nu, iniţial o campanie de informare - acum devenită Asociaţie în lucru. Nu înseamnă Nu luptă împotriva violenţei sexuale din România, pe calea educaţiei, a informării şi a ajutării victimelor acestor abuzuri să meargă înainte pline de curaj. O puteţi găsi şi pe Grupul Bloggeritelor din România - de pe Facebook, unde încearcă de câţiva ani să construiască o comunitate mai puternică în blogosfera feminină, şi implicit în întreagă blogosfera românească. Scrie pe corcoduş.ro din 2011, dar blogul există pe platformă gratuită din 2007. Are câteva direcţii preferate în ce priveşte online-ul: tot ce e open-source şi tot ce construieşte comunităţi. În opinia ei amanouă se împletesc şi conduc lumea (aşa cum o ştim) înainte. Dar pasiunea ei reală şi de durată, mai presus de orice altceva online este WordPress. Este susţinătoare entuziastă a platformei WordPress către public din prima clipă.

speaker
Cristian Manafu
Event Planner | Social Media Trainer, Blogger & Consultant

Cu o experienta de 8 ani in presa scrisa si 16 ani in comunicare online, Cristian Manafu este unul dintre cei mai cunoscuti consultanti in social media si comunicare online. In 2008, a lansat prima serie de training-uri open si in-house despre social media din Romania si a derulat campanii si proiecte specifice acestui domeniu pentru mai multe companii si agentii de comunicare.

speaker
Călin Coman
Strategy Director, Handsome Advertising

Calin Coman este unul din pionierii creativitatii in publicitate in zona de vest a tarii. Dupa 3 ani ca si art director in Vitrina Advertising Cluj a parasit orasul si a fondat de la 0 o agentie foarte apreciata pentru solutiile creative. In cei 18 ani in comunicare si 15 ani la propria agentie, a dezvoltat brand-uri locale si nationale, munca agentiei ajungand sa fie apreciata chiar si peste ocean, in publicatii ca si New York Times sau AOL. Multi il recomanda ca fiind un tip cu 360° thinking care nu crede in imposibil. In ultimii ani s-a implicat mult in campanii digitale si proiecte neconventionale. In prezent, pe langa agentie si proiecte de consultanta, dezvolta si o companie in zona de video, prin casa de productie Handsome Wolf.

speaker
Toma Grozăvescu
Growth Hacker at Smarters Romania

Toma este fondatorul SMARTERS, prima agenție de Growth Hacking Marketing din România. El ajută companiile să crească folosind o abordare în marketing bazată pe date și experimentare și crede că mediul digital va schimba radical mediul antreprenorial în România.