The Woman Conference – Cluj Napoca, martie 2017

Educatia este o piatra fundamentala in evolutia fiecarui individ. S-a vorbit in ultimii ani destul de mult despre adevaratul sens al educatiei, despre importanta si in aceeasi masura absenta ei. Cum poate o societate sa evolueze in lipsa unei fundatii solide?

[su_quote cite=”Ella Björns”]Un bun didact inspira speranta, dezvolta imaginatia si induce iubirea de a cunoaste.[/su_quote]

In Romania se pune problema unei educatii subrede inca de pe bancile scolii. Lipsa pedagogilor si a modelelor a determinat generatii intregi sa se ghideze dupa valori mai putin deontologice si etice, dar a si determinat ceea ce voi numi in continuare curentul autoeducarii. Peste 300.000 de tineri cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani au abandonat scoala in 2015.

Astfel, oamenii au inceput sa creeze evenimente si conferinte pentru a face schimb de informatii si pentru a invata unul de la altul. O astfel de ocazie este conferinta The Woman.

The Woman Conference

Ajunsa la cea de a VI-a editie, conferinta The Woman isi propune sa transmita faptul ca educatia poate schimba lumea.

Gazduit de Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, evenimentul reuneste elita leadership-ului feminin romanesc. In acelasi timp, promoveaza importanta invatarii continue pentru societate si rolul essential al femeii pe parcursul acestui intreg proces.

Asadar, puteti nota in calendar data de 14 si 15 martie, caci ne vedem la The Woman. Va puteti inscrie aiciConferinta dureaza doua zile si cuprinde atat prezentari, cat si workshop-uri. Taxa este de 29 de euro/zi sau 49 de euro pentru intreg evenimentul.

Tot pe site-ul lor regasiti intreaga lista de vorbitori, printre care le amintesc pe Gabriela Szabo, Maria Gheorghiu si Mirela Bucovicean.

 

0 Comments

Leave your comment