November Notes in Social Media 2017: pachete la preturi speciale

taxe ws

November Notes in Social Media 2017 se apropie cu pasi repezi. Pentru accesul la conferinta am gandit 4 pachete speciale si cateva mentiuni pe care le vom detalia in continuare.

Pretul conferintei este de 99 lei si include accesul in data de 10 noiembrie la cele 3 sesiuni: Building reality, Social Media Pulse si Oversharing, precum si accesul in pauze&networking space. Pentru aceasta zi, bloggerii pot solicita invitatie gratuita in schimbul unui articol despre acest eveniment pe blogul lor. Urmariti pagina de Facebook pentru ca acolo postam toate articolele bloggerilor inscrisi.

Pretul unui workshop ce se va desfasura in 11 noiembrie este de 149 lei. Punem la dispozitia participantilor 2 workshop-uri cu teme alese:

Fiecare workshop are un numar maxim de locuri, iar selectia participantilor se va face dupa principiul ”primul venit, primul servit”.

(Pachet conferinta + 1 workshop) sau (2 workshop-uri) este de 199 lei si include fie ziua de vineri, 10 noiembrie si un workshop la alegere de sambata, fie cele doua workshop-uri de sambata. Acest pachet este valabil si pentru bloggerii care isi doresc sa participe la workshop-uri.

Pachet complet 10 – 11 noiembrie include accesul la intreaga conferinta, inclusiv cele 2 workshop-uri de sambata.

Studentii beneficiaza de 50% reducere pentru orice pachet in baza numarului din carnetul de student. Bloggerii au accesul gratuit in urma solicitarii unei invitatii doar pentru ziua de 10 noiembrie.

Formularul de inscriere

Avem 4 formulare de înscriere pentru fiecare care dorește să vină. Acestea sunt dedicate:

Daca aveti intrebari sau nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati pe adresa de e-mail contact(@)bloggingtm(.)ro sau pe pagina noastra de Facebook.

Tu esti pregatit sa fii #b21? Stai pe aproape pentru si mai multe surprize! 🙂

0 Comments

Leave your comment