November Notes in Social Media – Ed. 1

1November Notes in Social Media a avut loc pe 11 noiembrie 2016 si este prima conferinta organizata sub umbrela BloggingTM 2.1. Acest eveniment isi propune sa dea intalnire comunitatii online din Timisoara si imprejurimi, aducand publicului interesat noutati din domeniul social media si blogging.

[su_row][su_column size=”1/4″][/su_column]
[su_column size=”2/4″][tt_speakers title=’Vorbitori’ category=’2016′ btn_title=” btn_url=” type=’2′][/su_column]
[su_column size=”1/4″][/su_column][/su_row]

PROGRAM

S. 1
S. 1
S. 1
S. 2
S. 2
S.2

 

CUI NE ADRESAM

Ne adresam persoanelor active in mediul online care fac acest lucru din pasiune sau pe parte profesionala. Fie ca esti om cu blog sau ca administrezi blogurile si paginile de social media ale companiei pentru care lucrezi, te invitam sa ni te alaturi pentru ca informatiile iti vor fi de mare ajutor in activtatea ta.

DE CE SA PARTICIPI

In ziua de azi toata lumea este interesata de domeniul online. Toti consumam continut ce zburda de colo colo in social media. Insa acest domeniu inseamna mai mult decat ceea ce majoritatea dintre noi vedem pe ecranul calculatorului nostru.

  • Daca sunteti interesati de dedesubturile acestui domeniu ce creste in importanta pe zi ce trece, ar trebui clar sa participati la aceasta conferinta.
  • Daca vreti sa invatati cum sa creati continut de calitate sau sa va cizelati in acest domeniu, este absolut necesar sa participati la aceasta conferinta.
  • Daca sunteti curiosi sa aflati toate noutatile ce tin de blogging si social media, November Notes este un must in calendarul vostru.
  • Si, poate cel mai important, daca vreti sa petreceti o zi excelenta, alaturi de oameni super faini, care au multe povesti de spus si de la care sigur aveti multe de invatat, nu trebuie sa ratati November Notes in Social Media.

Header Foto © Zoltan Pazmany

[tt_partners title=’SPONSORI si PARTENERI’ category=’row-1′]
[tt_partners title=” category=’row-2′]