November Notes in Social Media – Ed. 1

BloggingTM > November Notes in Social Media – Ed. 1

1November Notes in Social Media a avut loc pe 11 noiembrie 2016 si este prima conferinta organizata sub umbrela BloggingTM 2.1. Acest eveniment isi propune sa dea intalnire comunitatii online din Timisoara si imprejurimi, aducand publicului interesat noutati din domeniul social media si blogging.

Vorbitori

speaker
Călin Coman
Strategy Director, Handsome Advertising
speaker
Deea Petrica
PR&Marketing
speaker
Andreea Petrica
Marketing Consultant, EBIG
speaker
Amalia Gaiță
Visual artist. Musician.
speaker
Alexandra Giula
Founder at NU Inseamna NU, Blogger
speaker
Cristian Manafu
Event Planner | Social Media Trainer, Blogger & Consultant
speaker
Toma Grozăvescu
Growth Hacker at Smarters Romania

PROGRAM

S. 1
S. 1
S. 1
S. 2
S. 2
S.2

 

CUI NE ADRESAM

Ne adresam persoanelor active in mediul online care fac acest lucru din pasiune sau pe parte profesionala. Fie ca esti om cu blog sau ca administrezi blogurile si paginile de social media ale companiei pentru care lucrezi, te invitam sa ni te alaturi pentru ca informatiile iti vor fi de mare ajutor in activtatea ta.

DE CE SA PARTICIPI

In ziua de azi toata lumea este interesata de domeniul online. Toti consumam continut ce zburda de colo colo in social media. Insa acest domeniu inseamna mai mult decat ceea ce majoritatea dintre noi vedem pe ecranul calculatorului nostru.

  • Daca sunteti interesati de dedesubturile acestui domeniu ce creste in importanta pe zi ce trece, ar trebui clar sa participati la aceasta conferinta.
  • Daca vreti sa invatati cum sa creati continut de calitate sau sa va cizelati in acest domeniu, este absolut necesar sa participati la aceasta conferinta.
  • Daca sunteti curiosi sa aflati toate noutatile ce tin de blogging si social media, November Notes este un must in calendarul vostru.
  • Si, poate cel mai important, daca vreti sa petreceti o zi excelenta, alaturi de oameni super faini, care au multe povesti de spus si de la care sigur aveti multe de invatat, nu trebuie sa ratati November Notes in Social Media.

Header Foto © Zoltan Pazmany

SPONSORI si PARTENERI