November Notes in Social Media 2017: Literature and Marketing Lessons (workshop)

literatura si lectii de marketing

Literatura si marketing. Te-ai gandit vreodata cat de bine se pot imbina aceste doua domenii?

Iata ca Raluca Kisescu, omul cu majorat in marketing a considerat ca literatura este o reala inspiratie pentru un domeniu atat de dinamic si a pus cap la cap un workshop dedicat celor cu minti proaspete, creative, cautatori de sensuri in marketing si in viata.

Pentru cei mai practici si pragmatici: oricine lucreaza intr-un departament de marketing, comunicare, intr-o agentie de publicitate, care vrea sa gaseasca inspiratie si solutii pentru campanii, content marketing, leadership si altele. 

Scopul acestui workshop este de a releva surse de inspiratie si lectii de marketing din literatura in general si din doua romane in particular – Magicianul de Jown Fowles si Sumki de Amos Oz. Si cam ce lectii de persuasiune si leadership ne ofera Shakespeare in piesele lui.

Sunt urmarite cateva puncte esentiale:

  • Totul se schimba. Sau cum sa intuiesti sau sa generezi schimbarea unui consumator de bunuri sau informatii pare sa fie cea mai mare calitate sau indatorire a unui om de marketing.
  • Dragostea infloreste inainte de toate. Cum cel care este indragostit de ceea ce face va transmite mai departe energia si inspiratia sa generand idei creative, de impact, antrenand oamenii cu spiritul si energia sa.
  • Barterul – dezavantajos sau o experienta care genereaza alta experienta. Castigul nu este intotdeauna un ROI pe termen scurt, indiferent de presiunea actionarilor, sefilor, etc.
  • La un moment dat totul va parea pierdut. Indiferent cat de bine vei planifica, la un moment dat vei gresi. Cel putin o data, de doua ori, de n ori. Cum o sa scapi?
  • Imaginarul care se implesteste cu realitatea duce cititorul si consumatorul mai departe.
  • Descifrarea caracterelor personajelor este o lectie buna de inteligenta emotionala

Ai nevoie de…

O agenda in care sa notezi idei si o minte deschisa ca sa absorbi tot ce te-ar putea ajuta.

Pentru a putea participa la acest workshop, te rugam sa completezi acest formular.

Te asteptam cu drag! 🙂

0 Comments

Leave your comment