November Notes in Social Media 2017: inscrierea participantilor

nnism cover

Anul acesta ne-am propus sa prezentam publicului timisorean si nu numai un eveniment mult mai complex, drept pentru care November Notes in Social Media nu va mai fi doar o simpla conferinta, ci va include si o zi de workshopuri. Aceasta decizie a venit ca raspuns la nevoia de informatie aparuta din randul publicului nostru si a dorintei de a incuraja cat mai multi oameni sa activeze in mediul online.

Cui ne adresam

Ne adresam bloggerilor mereu in cautare de nou si dornici de perfectionare, dar si specialistilor care doresc a invete de la maestrii din online. Ne adresam freelancerilor, pentru care social media a devenit un mod de viata. Nu in ultimul rand, ne adresam mintilor deschise, tinere sau mai experimentate, care vor sa isi transforme viata.

Inscrierea bloggerilor la conferinta

Am gandit doua modalitati de inscriere tocmai pentru ca suntem constienti de nevoile publicului nostru. Astfel, participarea bloggerilor la conferinta (desfasurata in 10 noiembrie) se va baza pe un articol pe propriul blog in care sa ne spuna de ce doresc sa participe la evenimentul nostru. Ei vor fi ambasadorii November Notes in Social Media si ne vom bucura sa ii avem pe fiecare in parte alaturi.

Formularul complet de inscriere pentru bloggeri se gaseste aici.

Inscrierea publicului de specialitate la conferinta

Persoanele care doresc sa participe, dar nu au un blog o pot face in baza completarii formularului pe care il gasiti aici si a achitarii unei taxe de 100 de lei. Studentii beneficiaza de reducere de 50%, in baza carnetului de student. Am luat hotararea de a percepe aceste taxe deoarece astfel de evenimente implica anumite costuri pe care nu ne permitem sa le acoperim din alte fonduri.

Workshopurile din 11 noiembrie

Daca in 2016 data de 11 noiembrie a fost dedicata conferintei, anul acesta va fi marcat de cele 2 workshopuri BloggingTM. Inca nu va putem destainui numele lor, dar temele sunt stabilite: storytelling 2.1 si wordpress pentru incepatori.

Va invitam sa urmariti pagina evenimentului de pe Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile si #novembernotes2017

 

Sa ne vedem cu bine! 🙂

0 Comments

Leave your comment