November Notes in Social Media 2017: Build your own WordPress Blog (workshop)

Workshop day- 11.11.2017

Iata ca a venit momentul sa anuntam primul workshop din cadrul conferintei November Notes in Social Media 2017.

Incurajam oamenii care doresc sa se dezvolte in online si le oferim sansa de a participa la un workshop dedicat construirii site-urilor si blogurilor pe platforma WordPress.

Sustinut de catre Alexandra Giula, owner @Cloudberries si web designer, scopul acestui workshop este sa ofere o privire de ansamblu asupra modului corect de a crea un site folosind platforma WordPress, folosind un domeniu achizitionat si abonament de hosting propriu.

Esti pasionat WordPress sau vrei sa iti creezi un blog?

Atunci vino la acest workshop si vei parcurge atat teoretic, cat si practic urmatoarele teme:

  • Inregistrarea unui nume de domeniu si achizitia unui abonament de hosting: ce sa urmaresti la inregistrarea unor domenii si cum se explica oferta/optiunile unui pachet de hosting intr-un limbaj util.
  • Instalarea WordPress: instalare manuala & automata, bune practici si solutii simple.
  • Interfata WordPress – repere si bune practici: Ce, cum, unde si de ce in ce priveste interfata de administrare WordPress. Plus cateva tips & tricks.
  • Plugin-uri de instalat: cum alegi un plugin, care e lista de pluginuri must-have si de ce.
  • Cum se alege o tema potrivita: cum alegi o tema potrivit si ce capcane trebuiesc evitate.
  • Optimizarea site-ului: Optimizare, optimizare, optimizare. Un punct bun pentru a incepe o calatorie care nu se termina de fapt niciodata.
  • Structura blogului – cele mai bune practici: Cum arata un meniu bine alcatuit? Dar o pagina “Acasa” care sa ofere cat mai multe informatii?

Cand?

Workshop-ul se va desfasura sambata, 11 noiembrie 2017, incepand cu ora 13:00.

Ai nevoie de…

Pentru confortul tau, vei avea nevoie de laptopul propriu si mult entuziasm. Alexandra va raspunde tuturor intrebarilor tale pentru ca la final sa pleci acasa cu un pachet complet de informatii despre WordPress si cum sa lucrezi cat mai eficient cu aceasta platforma.

Acest eveniment este sprijinit de NetDesigner.ro in parteneriat cu Cloudberries. Pentru ca locurile sunt limitate, vă invităm să vă înscrieți accesând acest link.

0 Comments

Leave your comment