Future of Media 2016

future-of-media

Future of Media este cel mai important eveniment dedicat noutăților în materie de media, advertising, online publishing și mobile. Ajunsă la a IV-a ediție, această conferința promite speakeri profesionișit, dedicați domeniului, subiecte interesante și muuuuult online.

Printre speakeri se regăsesc Ioana Anescu – Director Executiv, IAB România, Alex Cotet – Head Of Video and Creation, VICE, Dragos Stanca – Managing Partner, THINKDIGITAL și mulți alții.

Ziua începe de la ora 9:00, cu înregistrarea participanților. Prima sesiune, Media&Advertising, va lua startul de la 10:00. Sesiunile de Innovation&Marketing și Digital se vor desfășura în continuarea programului.

Participăm la Future of Media pentru că vrem să descoperim noutățile lui 2017!

Cu bucurie anunțăm că parte din echipa BloggingTM 2.1 va fi prezentă la acest eveniment. Vom face live twitting pe pagina noastră. Ne puteți urmări pe username-ul @bloggingTM_roDe asemenea, puteți adresa întrebări pe care noi le vom transmite mai departe, în speranța că vom răspunde nevoilor fiecăruia! 🙂

Hashtag-ul oficial al evenimentului este #futureofmedia16iar dacă nu v-ați înscris încă, mai aveti la dispoziție doar câteva ore. Regăsiți în acest link formularul de înscriere. Bloggerii au acces gratuit 😉

Ne vedem acolo!

0 Comments

Leave your comment