November Notes in Social Media 2017

nnism cover

  • Start: November 10, 2017 10:00 am
  • End: November 11, 2017 6:00 pm

Strada Gheorghe Lazăr 10-12, Timișoara, Județul Timiș, Romania

November Notes in Social Media este un eveniment dedicat oamenilor pasionati de mediul online care vor sa isi aprofundeze cunostintele in domeniu.

In cadrul acestui eveniment  ne adresam in primul rand bloggerilor cu vechime, a caror experienta vasta îi face o sursa incontestabila de informatii pretioase. Iar acestea sunt cel mai bine impartasite intr-un cadrul degajat, la o cafea, alaturi de persoane interesate sa afle mai multe despre continutul de calitate si cele mai bune modalitati de abordare a brandurilor (de exemplu).

Evenimentul este si pentru cei ce abia au decis sa inceapa un blog si nu stiu toti pasii ce trebuie facuti. Cine ar putea să le spuna mai bine cum sa procedeze daca nu expertii în domeniu? Așa pot să evite greselile facute deja de altii si sa porneasca in aceasta calatorie fascinanta cu dreptul.

Este evident ca November Notes in Social Media se adreseaza si celor care, zi de zi, lucreaza in domeniul online. Aici vorbim despre oamenii ce se ocupa de relatii publice si de comunicare, in special, dar si despre alte persoane pentru care mediul online inseamna every day work. Pentru ca participarea la acest eveniment le garanteaza ca a doua zi vor merge la job cu idei noi si proaspete, hotarati sa schimbe modul in care firma este promovata in social media.

Nu in ultimul rand, conferinta se adreseaza studentilor. Stim ca acestia reprezinta viitorul oricarui domeniu, inclusiv al acestuia si consideram ca, fiind expusi unei cantitati cat mai mari de informatii noi si, poate, inovative, vor invata sa priveasca mult mai responsabil contributia pe care trebuie sa o aduca.

In concluzie, November Notes in Social Media este pentru oamenii care vor sa invete, oamenii care au povesti de spus, sunt deschisi cand vine vorba despre nou si orientati spre munca in echipa. De asemenea, evenimentul este pentru acei oameni care isi doresc sa promoveze valori comune, iubesc la nebunie lucrurile bine facute, muncesc din greu si se distreaza pe masura.

Accesul la conferinta se face pe baza completarii acestui formular (click aici) iar pentru bloggerii care opteaza pentru prima zi, va rugam sa accesati acest formular.

Termenul limita de inscriere este luni, 08.11.2016, iar accesul este gratuit. Locurile sunt limitate si ne vom pastra dreptul de a selecta participantii. Dupa inscriere veti primi un e-mail de confirmare cu toate detaliile evenimentului. Va asteptam cu drag! 🙂

Link-uri utile:

 

 

PROGRAM

 

Track

S. 1

 


S. 2

 


S. 3

 
Ore10:00 – 11:0011:00 – 12:3012:30 – 13:0013:00 – 15:0015:00 – 16:0016:00 – 18:0018:00 – 19:0022:00 – 02:30

Detalii


Romina Faur, Simona Neumann, Cristina Alb


Diana Ghiba, Miruna Ioani, Raluca Kisescu


Ioana Chicet Macoveiciuc, Cristian China Birta, Paula Aldescu


Locatie: In curs de confirmare