Nice to meet you – Blog meet #1

blogmeet-1-BloggingTM-2.1

  • Start: February 7, 2017 7:30 pm
  • End: February 7, 2017 9:00 pm

Strada Florimund Mercy, Timișoara, Județul Timiș, Romania
Tickets Available: Price: $Free

Dupa November Notes in Social Media cel mai mult ne-am dorit sa ne reintalnim cu toti bloggerii pe care i-am descoperit cu ocazia conferintei. Si chiar daca decembrie si ianuarie au fost luni lente in care abia ne-am organizat, februarie ne-a adus in suflet iubirea. Deci am stiut ca a venit momentul sa ne reintalnim cu bloggerii timisoreni.

Planificarea

Nu a durat mult sa alegem locul perfect pentru ca Zai ne mai fusese gazda si stiam cat de primitor este. Cat despre participanti, pur si simplu am invitat personal fiecare blogger prezent la conferinta. Dupa care am creat un eveniment pe Facebook. Easy as pie!

Am avut ceva emotii, dar cand lumea a inceput sa raspunda pozitiv invitatiei noastre, am rasuflat usurate. Apoi a venit protestul, am amanat intalnirea, am renegociat ora si s-a facut marti.

The Blogmeet

La ora 18:00 erau 14 blogger prezenti la Zai. Atmosfera era animata. Lumea discuta despre bloguri si despre viata. Vechii prieteni s-au revazut. Alte prietenii au luat nastere. Iar noi ne plimbam de colo-colo, incercand sa discutam cu fiecare blogger in parte. Am facut schimb de impresii, iar fetele specializate pe beauty ne-au dat cateva sfaturi extrem de utile.

Spre surpriza si incantarea tuturor, gazdele noastre de la Zai au fost super ospitaliere si ne-au delectat cu o prajitura, creata special pentru eveniment si un cocktail din partea casei.

Nici nu ne-am dat seama cum a trecut timpul cand gasca a inceput sa se sparga. Si, cu toate ca ne-am despartit cu greu, am fost super incantate sa descoperim ca intrebarile serii erau Cand se repeta evenimentul? Cand are loc urmatorul blogmeet? S-ar putea in weekend?

To be continued…

Evident ca acest eveniment nu va fi unul singular. Deja ne gandim la Blogmeetul din martie si cum sa strangem si mai multi participanti. Pentru ca blogosfera timisoreana este mult mai bogata si are extrem de multe de oferit. Iar noi vrem sa cunoastem fiecare blogger in parte. Si vrem ca fiecare dintre voi sa faca parte din aceasta minunata comunitate.

Le multumim pentru votul de incredere fetelor care au decis sa participe la editia cu numarul 1 a BloggingTM 2.1 Blogmeet: