Digital Marketing Forum 2017

digital-marketing-forum-2017-bloggingtm.ro

Au ramas mai putin de 24 de ore pana cand Digital Marketing Forum isi deschide portile. Aflat la a 10-a editie, evenimentul isi propune sa pastreze ridicata stacheta, aducand in prim plan cele mai noi tendinte din domeniul marketingului online.

Conferinta

In 23 februarie, incepand cu ora 8:00, conferinta Digital Marketing Forum isi deschide portile. Experti in marketing din companii romanesti si internationale, freelanceri in domeniu sau oameni care sunt pur si simplu pasionati de acesta vor afla:

  • Tendintele in marketingul online in 2017
  • Schimbarile aparute in marketing in ultimul an
  • Platforme si tactici de incercat
  • Noi canale si modalitati de interactiune cu publicul

Aceste subiecte vor fi prezentate de experti nationali si internationali, printre care: Alexandru Cernatescu, Alexandru Mihalache, Laurentiu Dumitrescu, Tim Fidgeon, Denisa Mihai, our very own Toma Grozavescu, Andrei Canda si multi altii.

Training

Cand vine vorba despre un domeniu care evolueaza atat de rapid precum digital marketing, teoria nu ajunge. Vineri, 24 februarie, Forumul continua cu un training intensiv pentru toti cei pasionati de acest subiect. Trebuie sa fim constienti ca lumea digitala acapareaza un numar tot mai mare de consumatori. Asadar, daca vrem sa fim eficienti, indiferent ca vrem sa vindem un produs sau sa ne “vindem” imaginea ca si bloggeri, este important sa stim cum sa facem bine acest lucru. Iar nimic nu te invata mai bine decat exercitiul.

BloggingTM 2.1 la Digital Marketing Forum

Probabil in timp ce cititi acest articol va intrebati ce treaba avem noi, bloggerii, cu marketingul. Pentru ca noi nu avem un magazin si nu comercializam nimic. Insa astazi traim intr-o lume interconectata. Iar strategiile de marketing digital se pot dovedi extrem de utile pentru bloggeri, daca acestia stiu cum sa le utilizeze.

In 23 februarie vom fi la Bucuresti, de unde ne vom intoarce cu ultimele tendinte in digital marketing. Abia asteptam sa le impartasim. Bineinteles ca acest lucru se va face si la cald, pe contul nostru de instagram, @bloggingtm.ro.

Stay tunned!

0 Comments

Leave your comment