Calendar de conferinte 2017: februarie si martie

prforum

Inceputul de an aduce cu sine o lista cu rezolutii si lucruri to do in perioada care urmeaza. Pentru ca stim cat de important este sa fii mereu la curent cu noutatile si sa ramai mereu informat, am pregatit un calendar de  conferinte si evenimente.

Participand, ai sansa sa cunosti oameni noi si sa inveti lucruri inedite pe care le poti aplica pe blogul tau. Vom publica periodic articole cu si despre evenimentele care te-ar putea interesa, asadar ramai pe aproape.

Digital Marketing Forum, Bucuresti – 23-24  februarie

Ajunsa la prima decada de existenta, conferinta Digital Marketing Forum isi propune sa aduca in prim plan tendinte relevante si idei creative oamenilor de marketing. Prin studii de caz inedite, solutii realiste, acest eveniment reuneste peste 300 de specialisti. Printre speakeri se regasesc:

  • Denisa Mihai, PR&Advertising Manager Romania si Moldova, Avon
  • Bogdan Toacse, Senior Departament Manager Brand Management, OMV Petrom
  • Irina Scarlat, Marketing Manager, UBER
  • Toma Grozavescu, Growth Hacker, SMARTERS
  • Traian Nastase, Managing Partner, iSense Solutions

Pe langa oportunitatile de colaborare,  a doua zi va fi dedicata unui training intensiv sustinut de Tim Fidgeon pe teme precum digital marketing, resurse si activitati practice si studii de caz.

Te poti inscrie accesand acest link. Tot pe site-ul Digital Marketing Forum gasesti si detalii despre mecanismul de plata al taxei de participare.

The Woman, Cluj-Napoca – 14-15 martie

Conferinta The Woman isi propune sa reuneasca femeile puternice ale antreprenoriatului romanesc si nu numai. Prin temele abordate, precum puterea educatiei, leadership, avantajele si dezavantajele unei femei in mediul de afaceri si multe altele, evenimentul are ca scop punerea in valoare a calitatilor feminine, incrajandu-le sa fie neinfricate. 🙂

Printre speakeri se regasesc:

  • Daniela Teodorescu, Editor Sef, avantaje.ro
  • Melissa Sterry, Fondator Bionic City
  • Ella Björnsdottir, Educator&Keynote Speaker

Accesul la conferinta se face pe baza inscrierii. Taxele si mecanismul de inscriere il regasiti accesand acest link.

Linked Culture, Timisoara – 16-17 martie

Cel mai recent concept de conferinta gandit de echipa PRbeta prinde viata in martie si este dedicat marketing-ului si management-ului cultural.

S-a dat deja startul inscrierilor, taxa de participare fiind 69 de lei. De asemenea, detalii despre speakeri, locatie si agenda vor fi publicate pe site-ul dedicat acestui eveniment.

PR Forum, Bucuresti – 30-31 martie

Unul din cele mai asteptate evenimente de PR din Romania, PR Forum, reuneste specialisti din domeniu comunicarii, dar si bloggeri care doresc sa devina mai buni.

Conceptul cuprinde doua zile relevante de conferinte, seminarii si workshop-uri. In plus, ai sansa sa descoperi  strategii eficiente de comunicare online, tactici de mentinere a relatiilor cu publicul si cu liderii de opinie.

PR Academy este gandita ca o zi de workshop-uri  in care vor fi aduse in prim plan cele mai importante subiecte ale industriei de comunicare.

Detalii despre program si inscriere regasiti aici.

 

0 Comments

Leave your comment