November Notes in Social Media 2017: To be or not to #be21 (Concurs)

be21

De ce November Notes in Social Media 2017?

In fiecare zi iti pui intrebari. Iti vin idei si cauti solutia optima sau te asiguri ca in cazul in care vei face un pas, acela sa fie pe o fundatie solida. Idei avem unii, intentii altii, iar faptele ii definesc pe putini. Te provoc ca timp de doua zile sa primesti doar raspunsuri.

Raspunsuri care sa te motiveze sa treci de la idee la fapte. Indiferent daca esti incepator sau veteran in acest domeniu, credem ca prezenta ta este esentiala la acest eveniment. Poate asta ar fi motivatia de ce-ului sa vii la November Notes 2017. E important sa vii, atat pentru tine ca individ, cat si pentru tine ca parte dintr-un intreg- comunitatea timisoreana.

Fiecare e unic si totusi comun. Cu totii ne diferentiem prin persoanlitate, insa avem acelesi sabloane zilnice. Fii diferit si alege sa-ti reprezinti orasul. Tu impreuna cu ceilalti participanti sunteti promoterii orasului. Voi veti lua pulsul social media, ca apoi sa-l raspanditi.

Noi vom incerca sa creem un spatiu social in care ideile si dialogul participant-speaker sa primeze. Vom aduce în fata comunitatii oameni din diverse domenii care au o deviza comuna: de la idee la fapte. Comparativ cu anul trecut, editia cu numarul doi, vine cu un upgrade: doua zile si doua workshopuri. Primand numarul doi, se poate spune ca este editia dialogului.

 

#be21

Anul trecut conferinta November Notes in Social Media a strans un numar mare de participanti, ceea ce ne-a bucurat, cat ne-a si motivat sa ridicam stacheta anul acesta. Desi multi factori au fost implicati in realizarea acestui eveniment, consideram ca fara sustinerea unui public dornic de informatie, ideea noastra nu s-ar fi putut concretiza niciodata.

Voi ati raspuns prezent, noi dorim sa va multumim prin organizarea unui concurs.

Regulile concursului

  • Posteaza o fotografie surprinsa la November Notes in Social Media 2016 sau gaseste in oras afisele noastre si fotogrfiaza-te cu ele (in localuri sau reviste) cu hashtag-ul #novembernotes2017 si #be21 si ai grija ca postarea sa fie publica. Ne poti eticheta @bloggingtm.ro sa fii sigur ca am vazut postarea ta
  • Da-ne un motiv sa ne aducem aminte de prima editie

Posteza o poza surprinsa la editia trecuta si poti castiga unul din cele 3 premii puse la bataie:

  • un loc gratuit la conferinta
  • un loc gratuit la unul din cele 2 workshop-uri disponibile
  • acces gratuit pe intreaga perioada a evenimentului – 10-11 noiembrie.

Poate fi o poza cu tine, cu prietenii tai sau ne poti surprinde, fiind creativ, singura condiție este să etichetezi pagina BloggingTM și să adaugi #be21

Data limita: 31.10.2017, ora 23:00

Data la care se află câștigătorulii: 01.11.2017, ora 18:00 printr-un live pe pagina noastra de Facebook.

0 Comments

Leave your comment